Компанијата ЗЕГИН ги обедини граѓаните во хуманитарна трка

На 9-ти јуни во Општина Аеродром се одржа “Хуманитарната Трка Зегин Спектратон- Трка на херои во сите бои”

Види повеќе

Награда второ место за Најпопуларна HR-Практика на годината – „HUB#MЛАДИНА”

За првпат компанијата Зегин беше номинирана на конкурс за избор и доделување на HR-награди за 2023 година во организација на Македонската Асоцијација за Човечки Ресурси.

Види повеќе

Зегин - најпопуларна е- продавница за здравје, нега и убавина за 2023

Компанијата Зегин со е- продавницата www.zegin.com.mk, го освои првото место во категоријата ”Најпопуларна е-продавница за здравје, нега и убавина”, што претставува уште една потврда дека квалитетот, професионалноста, вложениот труд и љубов секогаш резултираат со успех.

Види повеќе

Нови аптеки – Тетово 7 и Скопје-Север

Зегин продолжува со отварање на нови локации благодарение на улогата на фармацевтите во индустријата.

Види повеќе

Зегин потпиша меморандум за соработка и додели стипендии на студентите

Потпишан е меморандум за соработка со Фармацевтски факултет при УКИМ Скопје и доделени стипендии.

Види повеќе

ЗЕГИН со поддршка на големиот празник Водици

Компанијата Зегин и оваа година, во духот на хуманоста и сплотеноста ја поддржа централната манифестација во Скопје, но и останатите манифестации ширум земјата и обезбеди награди за сите учесници, дарувајќи 65 вредносни ваучери од по 14.000 денари за сите најсреќни кои го фатија светиот крст.

 

Види повеќе

Новогодишни донации

Празниците носат радост, мир и многу желби за добро здрвје и убава иднина.

Зегин повторно подарува и носи насмевки.

Види повеќе

Отворен ден на Фармацевтски факултет - Скопје и Штип

Ја презентиравме кариерната програма специјално креирана за студентите и нивниот раст и развој на Фармацевтскиот факултет при УКИМ, Скопје и Фaкултет на медицински науки, студиска програма фармација при Универзитет „Гоце Делчев”- Штип.

Види повеќе

Здравјето на нашите вработени - број I приоритет

Постојано се грижиме за благосостојбата на нашите нашите вработени.

Види повеќе

Предновогодишна забава

Вработените на Зегин, со одлична забава и интересни награди.

Види повеќе

Обука за „Вештини на успешна продажна комуникација"

На 17.02 и 18.02. во просториите на Зегин Дирекција се одржа обука за нашите медицински претставници на тема ,,Вештини на успешна продажна комуникација’’.

Види повеќе

NLP Practitioner – Патот на личниот и кариерниот развој

Еден од најзначајните чекори на патот на личен и кариерен развој на вработените е поддршката од компанијата во тој процес, а пред се предизвикот да се одговори на промените во секој дел од животот и работата кој се составен дел од тој развој.

Види повеќе

Фондацијата Д-р Верица Механџиска со финансиска поддршка за сензорна соба

Зегин, преку Фондација Д-р Верица Механџиска со финансиска поддршка за изградба на сензорна соба во ООУ „Ѓорче Петров” во Скопје. Оваа сензорна соба е од голема помош за развивање на дечињата кои бараат најмногу грижа и внимание.

 

Види повеќе

За Нас

Зегин ДОО е директен и ексклузивен увозник на лекови, додатоци во исхрана и козметички производи од реномирани светски брендови.

Компанијата Зегин е една од најголемите и најуспешните во Република Северна Македонија, со најдобра инфраструктура и најширока дистрибутивна мрежа.

Во своето тридецениско постоење (од 1989 година), Зегин стана лидер на македонскиот пазар и соработува со врвни светски брендови кои се професионалци со квалитет, бидејќи тоа е она што за Зегин е од клучно значење.

Денес, Зегин брои над 175 аптеки и секојдневно им нуди грижа, посветеност, помош и квалитет на своите пациенти.

Види повеќе
Section Image

ЗЕГИН Вредности

Value Icon

Извонредност

Ние сме дел од растот на компанијата, проактивно делуваме во развојот и постојаните промени ги користаме како можност за воведување иновации за континуираниот раст и развој на нашата компанија.

Arrow Right
Value Icon

Компетентност

Ентузијазмот и желбата не водат секогаш да бидеме најдобри во тоа што го работиме. Почитта и интегритетот се нашите вредности со кои преку посветеност и проактивност постигнуваме најдобри разултати.

Arrow Right
Value Icon

Доверба и грижа

Ги поддржуваме највисоките етички стандарди и интегритет во сите аспекти во работењето, поттикнуваме доверба и кредибилитет меѓу пациентите и партнерите.

Arrow Right

Location Icon Цела држава

Work Icon Дипломиран фармацевт / Фармацевтски техничар

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon ФИЗИКАЛЕЦ / ОПШТ РАБОТНИК

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon РАЧЕН ПАКУВАЧ

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon БРЕНД МЕНАЏЕР

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА НАБАВКА НА ЗДРАВА ХРАНА

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА ОРТОПЕДИЈА 

Дознај повеќе >>

Location Icon Гостивар, Скопје, Скопје - Магацин

Work Icon ХИГИЕНИЧАР/КА 

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon Специјалист за плата и персонална администрација

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon Специјалист за персонална администрација

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon Лабораториски биохемичар

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје и Битола

Work Icon Фармацевт/Фармацевтски техничар

Дознај повеќе >>

Location Icon Гостивар

Work Icon Регионален менаџер за продажба

Дознај повеќе >>

Location Icon Скопје

Work Icon Асистент на продажба

Дознај повеќе >>

Зегин Младина

Зегин Младина претставува еден сосема поразличен и уникатен систем за вработување на кандидатите, нов начин за стекнување на искуство и знаење, унапредување на вештините на кандидатите со или без работно искуство.

Уникатноста на платформата Зегин Младина се одликува со учење и воведување во работата, надоградување на вештините преку најразлични обуки и тренинзи, забавно учење на работниот материјал преку платформа од забавен карактер наречена Гемификација, како и дополнително наградување на оние со најдобри резултати.

Сите наши кандидати за врботување добиваат еднаква шанса и можност да бидат дел од фармацевтската индустрија, даваме можност подобро да го разберат фармацевтскиот пазар и да се запознаат со нашите стандарди за работа. Нашиот главен фокус се вработените, кои ја носат најблагодарната улога во заедницата – одговорно да влијаат врз подобрување на здравјето на сите потрошувачи.

Види повеќе
Section Image

Фондација Др. Верица механџиска

Хуманоста како гранка која е карактеристична за Зегин уште од самите почетоци продолжува да расте и да се развива.

Фондацијата Д-р Верица Механџиска продолжува и понатаму со хуманата мисија да помага онаму каде што е најпотребно, следејќи ги чекорите, визијата, добрината и хуманоста кои самата Д-р Верица Механџиска ги поседува.

Види повеќе

ЗЕГИН блог

Друштвото за развој на човечки потенцијал Хоризонт Интернационал одржа обука на нашите вработени

На 17.02.2024 и 18.02.2024 во просториите на Зегин Дирекција се одржа обука за нашите медицински…
Види повеќе >>

Отворен ден на Фармацевтски факултет при УКИМ и Фaкултет на медицински науки, студиска програма фармација при Универзитет „Гоце Делчев”- Штип

Ни претставува голема чест и задоволство да Ве известиме дека на 03.11.2023 (петок) и 28.11.2023…
Види повеќе >>

Стипендии за студенти од Фармацевтскиот Факултет при УКИМ

Поддршката на младите е од клучно значење за нашата иднина. Фондација Д-р Верица Механџиска додели…
Види повеќе >>

Татјана Маневска – фармацевт и регионален менаџер во Зегин (преку 20 години во компанијата)

Трудот се препознава, а колку ќе вложиш, толку ќе добиеш! Мојот победнички тим е менаџерскиот…
Види повеќе >>
Види повеќе

Социјални медиуми

ЗЕГИН Кариера

1 day 2 hours ago

Да се биде храбар е огромен предизвик, но упорноста, решителноста и желбата секогаш се исплатат.

Ве чекаме со Зегин заедно да продолжиме храбро да чекориме низ новите предизвици. 🙌

Погледнете ги отворените работни позиции на zeginkariera.mk🔗

ЗЕГИН Кариера

5 days 1 hour ago

Прочитајте ги кратките тестимонијали од нашите вработени поврзани со искуството на СМАРТ Фармацевт. 👩🏻‍⚕️

Се грижиме за подобрување на здравствената грижа за пациентите преку едукација на нашите посветени вработени кои беа дел од овој симпозиум.👨🏻‍⚕️

ЗЕГИН Кариера

6 days 2 hours ago

Поддршката на вработените, препознавањето на нивниот потенцијал и постојаната грижа значи мотивација за секојдневен раст и развој. На тој начин компанијата Зегин останува компетентна на пазарот нудејќи високо квалитетни производи за нашите потрошувачи.

Благодариме за вашиот придонес во компанијата и желбата да го надоградите вашето знаење. 🧡

ЗЕГИН Кариера

1 week 1 day ago

Во ритамот на успехот се движиме заедно. Секојдневно се надоградуваме себе и помагаме во развој на компанијата. 👩🏻‍⚕️

Отвори го следниов линк: zeginkariera.mk/ од нашата корпоративна веб страна и аплицирај за отворените работни позиции. 🧑🏻‍💻

35 години од Зегин

Благодарејќи на упорноста, тимската работа, постигнатите резултати, искрените соработки и мисијата како наша главна цел Зегин е компанија што секојдневно расте и се проширува.

Денес Зегин брои повеќе од 175 аптеки ширум цела држава, со преку 1300 вработени.